הכרם הייחודי והזכייה בהכרה אודות איכות הענבים, בקרב העוסקים במלאכה בתעשיית היין, הוליד את רעיון הקמת היקב המשפחתי.
גידי סיידא, בן כורם, למד את אהבת האדמה מאביו עוד בילדותו, החל את לימודי הייננות מיד עם שיחוררו מהשרות הצבאי. גידי אחראי על ניהול היקב וייצור היין מרגע הבציר ועד לתהליכי ההתיישנות המתקדמים.
ביקב לוריא מייצרים 10 יינות מחלקות הכרם הטובות ביותר בכל שנת בציר.

סיור בקו ייצור היין

סיור מודרך בקו ייצור הענבים ביקב מרגע הגעת הענבים ועד לבקבוק. תחנות הסיור, חוות מיכלי היין, חדר החביות ואזור מילוי היין.

הסיור כולל סדנת טעימות יין מקצועית וקבלת הסברים על זני הענבים וסוגי היינות.

סיור פרימיום

סיור ב – 200 הדונמים של כרמי היקב, כולל הסברים על אופי הקרקע והפעילות החקלאית בכרמים לאורך השנה. לאחר מכן יעבור הסיור אל קווי ייצור היין ביקב, חוות המיכלים, חדר החביות וחדרי מילוי היין, ביקור במרתף היינות וסדנת טעימות יין.

ימי כיף וגיבוש לקבוצות

יום סיור כיפי וחווייתי בכרמים וביקב. כולל סיור בכרמים, ביקור ביקב ובקו ייצור היין, סדנת טעימות יין, בילוי במתחם הספא של אחוזת מרים, הכולל ג'קוזי ספא, סאונה יבשה ובריכת שחייה.

ערבי יין מקצועיים וחווייתיים

מיועדים לקבוצות של אוהבי יין. ערבים בלתי נשכחים של טעימות מיינות היקב וארוחת שף

כל הסיורים ביקב מתבצעים בתיאום מראש ומודרכים בשפות עברית ואנגלית.

ניתן לשלב בסיורים ארוחות בראנצ', ארוחות שף וטעימות של גבינות בוטיק

    • מיקום: ספסופה - גליל עליון
  • 072-3713442

    צור קשר עם

    מאפיינים כלליים

    • מרכז מבקרים

    אטרקציות באזור

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    להוספת פריטים לתוכניה, לחץ על הסמל: המופיע לצד העסק.

    css.php
    כלי נגישות