פרסמו את העסק שלכם אצלנוחדש באתר! צימרים מתאימים לאירוח בשבתמחפשים להחליף אוויר ואווירה? הגעתם למקום הנכון. כל הצימרים בצפת במקום אחד
26 ינואר 2021 מאת צפת על המפה

בלב פארק התעשייה בצפת מוקמת בימים אלו רשת 'נטו חיסכון הום סטייל' על שטח עצום של 2,000 מ"ר, תחת קורת גג אחת עם כל מה שחלמתם לבית. מדובר בחנות הגדולה ביותר בצפת בפרט ובסביבה בכלל, העתידה להיפתח בשבועות הקרובים ולהוות מעין קניון אזורי ובו כל החברות והמותגים הגדולים לעיצוב ואבזור הבית.

במהלך החודש הקרוב צפויה החנות להפתח אך כבר בימים אלו ניתן לדווח על שלושה מותגים מובילים שיימכרו בחנות החדשה לצד עוד עשרות מותגים ורשתות גדולות.

הראשונה הינה 'סולתם' מותג המטבח המוביל לאירוח, סירים, כלי הגשה אפייה וכו'.

המותג השני הינו 'שמחה זה אנחנו' עם ציוד נרחב לימי הולדת בפרט ושמחות בכלל.

המותג השלישי הינו פוד אפיל Food Appeal, מותג כלי מטבח, אפייה, איחסון ואביזרי בישול בטכנולוגיה המתקדמת ביותר ונחשב למותג מהמובילים בעולם.

מתחם הקניות החדש יעניק חווית קניה אירופאית ומחירים אטרקטיביים תחת קורת גג אחת ובחשבון אחד. 'נטו חיסכון הום סטייל' הוקם כחלק משיתוף פעולה בין אנשי העסקים אבינועם ואורן ספיר שבין העסקים שבבעלותם רשת המזון הכי זול ורשת סופר ספיר, ליזם ואיש העסקים הצפוני הרב רונן גנון. יחד הקימו לאחרונה את רשת המזון 'נטו חיסכון' וכעת מצרפים אליה את המותג החדש- מבית נטו חיסכון-הום סטייל.

על אף נוכחות מרשימה של מותגים מובילים ויוקרתיים, היזמים מתחייבים כי המחירים יהיו אטרקטיביים במיוחד, בדומה למבצעים והמחירים הנמוכים בסופר 'נטו חיסכון':.

צילום: SEיחסי ציבור

הצטרפו לקהילת הוואטסאפ שלנו וקבלו דילים ומבצעים בלעדיים ישירות לנייד הצטרפות מיידית לקבוצה
רוצים להופיע באתר?

להוספת פריטים לתוכניה, לחץ על הסמל: המופיע לצד העסק.

css.php
כלי נגישות